Groei voor de toekomst

Veghel heeft een voortdurende aantrekkingskracht op bedrijven in de voedingsindustrie. Agrifirm, Jumbo, Sligro Food Group, Friesland Campina, Maison van den Boer, Hutten Catering en Mars Nederland zijn grote, gevestigde (familie)bedrijven die grote aantrekkingskracht op andere partijen uitoefenen. Denk daarbij aan toeleveranciers, nichespelers en specialisten binnen de industrie. Samen bedienen zij maar liefst een kwart van de Nederlandse consumenten.

De ontwikkeling van Foodpark focust op vernieuwing, samenwerking, versterking en profilering van onze voedingsindustrie. Foodpark zal binnen de regio Noordoost-Brabant uitgroeien tot een toplocatie waar ‘food en feed’ zich concentreren. Alle kennis, ervaring, faciliteiten en bestuurlijk commitment worden hier gecombineerd.

Mars
Roel Govers vertelt over de historische band die Veghel & Mars delen, en waarom Veghel al die jaren voor Mars de ideale locatie is gebleven.
 

Friesland Campina
Wim Simon over de historie, ontwikkeling en het belang van de logistieke ligging van Veghel voor Friesland Campina.
 

Agrifirm
Otto van der Linden vertelt namens Agrifirm over de toegevoegde waarde van Veghel bij zowel de productie als de distributie van hun producten door heel Nederland.
 

Veghel krijgt duizend extra banen: 'Meierijstad is hot'

Meierijstad wordt de grootste van Brabant

Waar de innovatie van vandaag de toekomst van morgen bepaalt

Volg de ontwikkeling Foodpark Veghel